nedelja, 26. maj 2013

Sovice za sovico z dovoljenjem za NE

Moj namlajši je v vrtcu sovica in prav iz tega razloga so se mu sovice zelo prikupile. Ko sem v Kilometru zagledala bombažek s sovicami sem vedela, da bo nastalo nekaj zanj.

Prejšnji teden je starejši že n-tič v tem šolskem letu dobil nove barvice, svinčnik, radirko in ravnilo za šolo, ker jih je SPET izgubil. če slučajno kaj ostane v puščici, ponavadi sploh ni njegovo ...  Pa saj se niti ne razburjam več ne, ker nima smisla ... Sem pa ob tej priliki kupila vse dvojno, še za mlajšega, ki na stvari sicer veliko lepše pazi, a kaj ko si starejši tako rad izposoja od njega. Da bolj malo pride tudi nazaj, verjetno ni težko uganiti.


Tako je mlajši dobil sedaj čisto svojo puščico z novo popolno opremo. Morda me boste imeli za grozno mamo, ampak vam priznam, da sem mu namigila, da čisto vsega pa tudi ni treba posoditi starejšemu in da je lahko ta poščica z vsem kar je v njej samo njegova. Upam, da sem mu na nežen način povedala, da ni narobe, če kdaj reče tudi NE svojemu velikemu bratu.

Puščica je sedaj napolnjena, zaprta in varno pospravljena.Oh ti sladki izzivi starševstva. ;)

Maja7 komentarjev:

 1. Odlična puščica, sem prepričana, da je sinko navdušen!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa puščica :)
  Problem izgubljenih stvari in polomljenih ravnil smo rešili z žepnino. Jaz kupim 1x, naprej kupiš sama. Ko je udarilo po njenem žepu je na stvari precej bolje pazila :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Sama teh sladkih izzivov nimam :) To, kar je napisala Suzy, se mi zdi zelo vzgojno in uporabno.
  Puščica je zelo, zelo lepa. Prikupna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lušna puščica, tvoja metoda "ne" se me zdi pa domiselna.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo blago si izbrala in tale končni izdelek je krasen. Mislim, da tale rumena zadrga prav malo poživi. Res je lepa. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna ideja, krasno blago in krasna puščica. Ko zagledam nekaj tako prikupnega, me takoj prime, da grem še sama kaj zašit. Hvala za motivacijo!

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...