nedelja, 3. marec 2013

Ko te ljudje presenetijo ali moj unikatni obešalnik

Z M. sva ugotovila, da v predprostoru res nujno potrebujemo obešalnik za mokra oblačila in prostor za mokre čevlje. Izkoristila sva kar steno med dvemi vrati in iz navadnih desk zbila leseno steno, ki sem jo sama prebarvala s poltransparentno belo barvo - zelo mi je namreč všeč, da se kljub barvi še vedno vidi struktura lesa.


V glavi sem imela točno idejo, kakšni črni kovinski obešalniki bodo pasali zraven. Saj veste kako je, ko si nekaj zapičiš v glavo, potem pa nikjer ne najdeš točno tega, čeprav se ti zdi logično, da bi to ja morali povsod imeti.


Ko sem že malo obupavala, sem na internetu našla kovaštvo Rotim. Na spletni strani so imeli nekaj podobnega temu, kar sem imela v mislih, le da je bil obešalnik dvojni. Pa sem se vseeno odločila, da jiim pišem, čeprav nisem pričakova pozitivnega odziva, pa tudi cena me je malo skrbela.

V tem primeru pa se je izkazal rek, da kdor jezika špara... Naletela sem na zelo prijaznega g. Roka, ki se mu sploh ni zdelo, da kompliciram, kljub mojim številnim željam in samo dober teden za tem, sem imela doma enojne obešalnike, zmanjšanih dimenzij, pobarvane na črno in ročno okovane! Točno take, kot sem si želela in kar je bilo še dodatno več kot super, je bila tudi cena povsem sprejemljiva.


Spodnjima dvema obešalnikoma sem dodala viseči okvirček s sliko otrok, da ni dvoma, kam mora kdo obesiti svoja oblačila - in zadeva deluje.


Tako imamo sedaj novo steno, točno tako, kot sem si želela in še vedno sem vsakič zadovoljna, ko oblačila obesim na svoje unikatne obešalnike. :)

Res hvala, g. Rok.

Zadovoljna Maja

21 komentarjev:

  1. Uauuauu krasna stena in kar je najbolje - uporabna! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo narejeno in seveda še bolje, da je točno tako,kot si sama želela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita stena. Super ideja. In res je lepo slišati, da so še vedno prijazni in ustrežljivi ljudje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super stena. Še bolj super pa je, da si našla nekoga, ki je bil pripravljen izdelati točno to, kar si potrebovala/želela :)

    OdgovoriIzbriši
  5. To je pa res lepo! Tak bel, rahlo vintage stil je meni najljubši! Pa čisto se prepoznam v temu, ko si nekaj zapičim v glavo, mora tako tudi biti! =)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljena. Tudi sama imam rada v belo pobarvan les z vidno teksturo in ustvarila si zelo lep in funkcionalen kotiček. Slika otrok ob obešalnikih pa je fenomenalna zamisel. Pridna kot vedno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Enkratno sta izkoristila prazno steno med vrati. Čestitke za idejo za obešalnik. Všeč mi je tudi polička na vrhu. Obešalniki so res zelo lepi in pašejo na belo ozadje, kjer je še vidna struktura lesa. Vidim, da že imate pomladni venček ...

    OdgovoriIzbriši
  8. Se bom kar pridružila Heleni, prav lepa zamisel in seveda dobro izpeljana.

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlična ideja, tudi pri nas bi potrebovali nekaj takega. Ena stena, ki je redno popackana od različnih prijemov, bi bila verjetno prav rada obložena s takšno funkcionalno oblogo. Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ni ga boljšega občutka, kot ko se srečata želja in izvedba ;) verjamem, da si zelo zadovoljna, fajn kotiček imate!

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna stena, super ste jo naredili in všeč mi je, kako si otrokoma obesila še sliko :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Res dobra ideja, izvedba ... super končni rezultat! Pa še funkcionalno :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Super stena in super je, ko nas ljudlje pozitivno presenetijo. Tudi zato te na mojem blogu čaka majhno presnečenje;D

    OdgovoriIzbriši
  14. Nekaj takega bi pa tudi jaz imela. Presenečenje tudi na mojem blogu ;).

    http://pravposebnamama.blogspot.com/2013/03/liebster-award.html

    OdgovoriIzbriši
  15. Tudi pri meni si nagrajena: http://narejeno-s-srcem.blogspot.com/2013/03/nagrada.html

    OdgovoriIzbriši
  16. Hudo pridna!!! Super obešalnik.

    OdgovoriIzbriši
  17. To pa je res nekaj lepega. Zelo dobra ideja.

    OdgovoriIzbriši
  18. Huda ideja in res lepa izvedba!
    Jst bi hotela kar naprej obešati oblačila... :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...