četrtek, 1. november 2012

Noč čarovnic po otroško

Nisem ravno zagovornik "uvoženih" praznikov, ker pa so počitnice in je vreme bolj kislo, je treba male prste nekako zaposliti.

Tako smo izdelali zelooo strašljive lučke, ki pa so enostavne, tako da se jih lahko lotite tudi z najmlajšimi, hkrati pa z njimi lahko recikliramo odpadne steklene kozarčke. Težave smo imeli le s pokrovčki, ki še tako dobro preluknjani niso prepuščali dovolj zraka in so svečke ugašale. Morda kdo ve za rešitev?


Lučke bomo  za veseli december ponovno reciklirali, tako da bomo na zadnjo stran narisali s črno zimski motiv. Lučke so namreč res simpatične in vesele in bodo lepo popestrile temne dni. 


Idejo pa ni povsem moja, temveč sem jo našla na blogu Crafts by Amanda. Na blogu The Idea Room, pa sem našla lušne duhce iz krispijev in bele čokolade. Otroci so se zelo zabavali z njihovim izdelovanjem, lizanjem prstov in posode.


Vem, da malce pozno delim z vami te ideje a morda komu pridejo prav naslednje leto.

Pozdravček,

Maja

3 komentarji:

  1. Všeč mi je, no, pri nas smo tudi izdelovali zaradi otrok, važno je, da se imajo fino in uživajo;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako simpatični kozarčki...tako vreme je res, kot nalašč za ustvarjanje. Mi smo tudi delali bučke iz papirja, ki so vse zmanjkale (tako hitro, da jih nisem uspela niti slikati). Pa tudi iz das mase. Te zdaj nosijo svečke. ;))
    Tole s krispijem in čokolado je pa mamljivo...mmmmm....:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštne grozljive lučke ste naredili. Rešitev da svečka gori pa je verjetno v tem da takrat pokrovček nekje počiva☺

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...