četrtek, 7. maj 2009

Kamnite hišice, II del

Ko bom velika in se bom preživljala s svojimi umetnijami ... uf, kako se to fajn sliši ... bom imela na Krasu majhno kamnito hiško. To bo moj kreativni kotiček. Okoli nje bo ogromen sadovnjak, ki bo spomladi ves cvetoč in dehteč, poleti nas bo hladil s svojo senco, jeseni pa posladkal in nas razveselil z najbolj pisano preprogo. Veje bodo nosile ogromno visečo mrežo, kjer bodo moji fantje lahko dremali in brali knjige.


Pred vrata hiške bom postavila velik glinen vrč z rožmarinom ter kamnito klop, da bomo na njej lovili prve pomladne žarke, se hladili v poletni večerni sapici in bili skupaj. In če me boste obiskali, vam bom postregla z domačim jabolčnikom in doma spečenim kruhom. A smo zmenjeni ;)

In če vas zanima, zakaj številka 2? V svojem življenju sem živela na štirih različnih naslovih, ampak vedno na isti številki - 2. Kar veliko naključje, pa se bom tega še naprej držala.

Terapevtsko zidanje tele hišice iz das mase, ki je nastala po enakem principu kot prva (z navodili, če bi jo želeli tudi sami narediti), me vsaj malce navdaja z upanjem, da se moje velike sanje nekega dne le uresničijo ... po možnosti še pred penzijo...

Bodite lepo in želim vam, da bi se vam uresničile vaše sanje, pa če so še tako skrite, da jih ne upade nikomur zaupati. No, jaz sem moje vam.

Maja

13 komentarjev:

  1. Včeraj sem po dolgem času prijela das maso v roke... in mislila na tele tvoje kamnite hišice. A ker sem se lotila enega drugega projekta, je zmanjkalo časa. Ampak das masa je še vsa pri roki, z orodjem vred, tako da poskusim in potem pokažem. Lepo, naj se ti sanje uresničijo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsake sanje se lahko uresničijo, samo verjeti moraš dovolj močno. :) Le sanjaj in delaj na tem, da sanje postanejo realnost. Pridem na jabolčnik in domač kruh. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Aja, pozabila povedati, da sem tudi jaz včeraj das masala. :) Očitno je bil včeraj das masa dan. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hiter napredek pri tebi. Držim pesti, da bi se ti sanje uresničile.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super hiška. Pa rožmarin spredaj ti čudovito raste. :)
    Če boš imela hiško kje v bližini morja, bom jaz tvoja soseda. Tista, s št.3, ki stalno nerga čez turiste in fehtari lokalne ribiče za zastonj sveže ribe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Komaj čakala in kmalu dočakala :-) Super, navdušena. Zelo mi je všeč.Ta glinen vrč mi je prava pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz tudi, jaz tudi... ko bom velika, bom živela v lepi kamniti hišici v Provansi. No, v lepi kamniti hišici. Hm, v lepi hišici.... ah, upam, da bom vsaj v hišici, no:S
    Tvoje hiške so prekrasne!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vesela sem, da sem odkrila tvoj blog. Zelo so mi všeč stvaritve iz DAS mase. Lepo je brati tako natančno opisane želje. Da bi se ti uresničile!!!Tina

    OdgovoriIzbriši
  9. Vedno je dovoljeno sanjati. Velja - se vidiva nekoč na jabolčniku in kruhu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepa hišica -že trkam na vrata. Lepo je sanjati...Če boš dovolj močno verjela v svoje sanje se bodo sigurno uresničile. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko nas ima iste sanje ... Če boš tako pridno ustvarjala, ti bo uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  12. ker sem tudi sama ljubiteljica das mase in hišic, mi je tale tvoja kamnita zelo, zelo všeč.
    same lepe stvari se nahajajo na tvojem blogu, tu sem prvič in upam, da ne zadnjič ,.....
    iris

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...