nedelja, 24. maj 2009

Tudi mali Spidermeni kuhajo

Pa smo preživeli prvi teden službe in že se mi kolca po dopoldanskem mirnem in brezciljnem pohajanju z vozičkom, neskončnih uricah crkljanja (ker Črt je res ena VELIKA carta, kar iskreno povedano meni ZELO paše), ter po mojih uricah med Črtovim spanjem, ko sem lahko po mili volji ustvarjala. Sedaj bo treba čas najti nekje drugje, pa to zagotovo ne bodo večeri, ker hodim spat s kurami, da se zjutraj sploh lahko iz postelje izvlečem...


Sem pa bila pred odhodom nazaj v službo toliko organizirana (enkrat za spremembo), da sem uspela narediti nekaj daril na zalogo. Prvo smo podarili to soboto Janu, ki je praznoval četrti rojstni dan. Ko je njegova mamica povabila Maja na rojstni dan, sem malo potipala glede darila. Izrazila je željo po predpasničku, takem, kot ga je dobila njegova sestrična Žana. Ok, super, ni problema. Kaj pa Jana še veseli? Izkaže se, da je med drugim to Spidermen. In tako je nastala ideja za Spidermenov predpasniček in Majeva H&M Spidermen majica je bila kot nalašč za idejo kako to izvesti.

Ko ga je Maj zagledal sem seveda morala TAKOJ narediti še enega za njega. Glede na to, da zelo rad kuha in peče z mano, si ga tudi zelo zasluži. In potem je bil še tako prijazen, da mi je poziral za tole fotko. Priden fant!

Sem se pa tale teden večkrat spomnila na kar nekaj mamic, ki imate enega, dva, tri in celo več otrok, pa vam vseeno uspe ustvarjati na veliko in to delite z nami na svojih blogih. Le kako vam uspe?

Z nalogo, da se kmalu zorganiziramo, vas prav lepo pozdravljam in vam želim, da bi kmalu kaj noge v morje namočile. Jaz že komaj čakam!


Maja

5 komentarjev:

  1. A predpasničke porišeš, a šivaš krpice gor? Zelo mi je všeč tudi ta za Žano.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tokrat sem malo kombinirala. Mrežo sem narisala, oči sem pa našila. Spodnji del pa je tudi narisan.

    OdgovoriIzbriši
  3. O hudoooo ... moja spidermančka bi bila nadvse vesela takega darila :)))))) moram preverit, če mi šivalni stroj že dela :)))

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...