torek, 22. marec 2016

Končno čisto samo moja trgovinica na Etsy-ju

Doooolgo sem si jo želela, z idejo sem se začela spogledovati že v prejšnjem desetletju, davnega leta 2009, kar 7 let nazaj, a preprosto ni bilo pravega trenutka, prioritete so bile drugje. Družina se je v tem času povečala za dva energična člana, zgradili smo hišo, v službi se je milo rečeno dogajalo … na trenutke je bilo ustvarjanje postavljeno čisto na stranski tir, a kot odvisnež sem se vedno znova vračala nazaj, brisala prah iz zaprašenih škatel z ustvarjalnim materialom, samo da najdem svoj mir, da se napolnim z energijo.

Pravijo, da znam biti trmasta. No, za trdoglavega ovna z generacijami odličnih trmastih genov se pa to že spodobi, ali ne? Če sem iskrena, znam biti kdaj pa kdaj res malce trmasta, se zapičiti v nekaj in vztrajati … ampak prav to ima po mojem mnenju tudi dobro stran – vztrajam, ne obupam takoj, poskušam aktivno vplivati na stvari ali vsaj počakati, da se okoliščine spremenijo in potem spet poskusim. Včasih uspem, včasih ne, se pa vsaj ne sprašujem, kaj če … Tako je bilo tudi z mojo, no sedaj končno lahko rečem MOJO novo Etsy trgovinico Gleeful Colors

Ja, končno imam svojo trgovinico!

Veliko ustvarjalk vas je medtem že odprlo svoje trgovinice, nekatere ste jih že zaprle, vem, da je konkurenca veliko večja, da se pravila spreminjajo, je težje … ampak, trmasta kot sem, sem morala poskusiti. Zase. Odločila sem se za majhne korake. Kolikor bo čas dopuščal, brez pritiskov, da moram. 

Se bom pa potrudila, da boste v moji novi trgovinici Gleeful Colors vedno našli simpatične, unikatne izdelke, narejene iz kvalitetnih materialov in z veliko mero ljubezni do detajlov. Začela sem s slončki za srečo, mehkimi plišastimi živalcami za najmlajše, pripravljam nekaj torbic za malico, ki se vsaj meni odlično obnesejo in jih uporabljam že leta. Imam tudi že čisto svoj logotip, pa nekaj fotografij, ki jih je posnel moj dragi za predstavitev. Počasi sestavljam, polnim.


Me pa iskreno zanima, kaj bi ve rade videle na policah moje trgovinice? Res veliko izdelkov je nastalo v teh letih, preko 300 objav, kateri od njih so vam ostali najbolj v spominu, česa bi bile ve vesele?

Vabim vas da vstopite v mojo sedaj še res majčkeno trgovinico in zelo bom vesela vseh vaših komentarjev, nasvetov, saj bom le tako vedela, kaj lahko naredim boljše. Vedno ste bile vir mojega navdiha, informacij, pozitivne energije. Vaše mnenje in izkušnje zelo cenim.

Če vam kateri od izdelkov spregovori, bi vam polepšal dan, sem kot se za uradno otvoritev spodobi pripravila celo ... 

Otvoritveni popust!  
Pri nakupu vnesite le promocijsko kodo GLEEFULCOLORS in za izbrani izdelek vam častim stroške pakiranja in pošiljanja. Koda velja do petka 25.3.2016.

Dobrodošli v moji trgovinici Gleeful Colors (ali razposajene, radožive barve po domače).

Maja

18 komentarjev:

 1. bravo za vztrajnost in pogum. Naj ti gre prodaja dobro.

  OdgovoriIzbriši
 2. Držim pesti za tvojo trgovinico.

  OdgovoriIzbriši
 3. Maja, čestitam za trgovinico. Želim ti veliko zadovoljnih kupcev. Hm, težko vprašanje, kaj bi rada videla v tvoji trgovini. Meni so zelo všeč majhni obeski iz filca, v kombinaciji s kakšnim kvačkanim dodatkom.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Helena za lepe želje in namig, kaj bi bilo tebi všeč. Me veseli, da s slončki, ki imajo kvačkano vrvico za obesek nisam brcnila čisto v temo. ;)

   Izbriši
 4. Maja, tebi jaz nisem nič poznana, te pa spremljam že od začetkov tvojega ustvarjanja,še od otoka zakladov. Moram ti reči,da imaš čudovite zamisli in tvoji izdelki so plod tvoje ljubezni do vsega lepega.Ne dvomim,da boš tudi naprej ustvarjala izdelke,ki bodo v veselje vsem,ki bodo obiskovali tvoje poličke in jih praznili. Vse dobro tudi v novem svetu. L.P. Mila

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ljudmila pozdravljena, si mi prav polepšala dan s svojim zapisom, hvala, da si si vzela čas zanj. Res lepo je vedeti, da se tvoje ustvarjanje dotakne ljudi in se radi vračajo. Hvala ti!

   Izbriši
 5. Maja, čudovito in naj bo srečno, srčno in uspešno. Jaz sem vedno znova in znova navdušena nad barvami tele lepotice http://caszakreativnost.blogspot.si/2011/07/ena-hisica-zate-ena-hisa-zame.html..tako da jaz navijam še za tovrstne izdelke. Srečno, krasna fotografija, si se čisto spremenila :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hali hvala za tvojo pozitivno energijo, ki mi vedno polepša dan in za tokratni konretni namig. :)
   Veš, da sem že čisto pozabila na to hišico in je bilo prav zanimivo prebrati to objavo. Koliko spominov je prepletenih z mojimi izdelki. Gotovo bo nastalo še kaj podobnega. Hvala ti.

   Izbriši
 6. Maja, čestitke. Naj tvoja trgovinica v polno zaživi.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moi, hvala za vedno spodbudne, pozitivne besede in za tokratne dobre želje. Sem vedno vesela tvojega obiska. :)

   Izbriši
 7. Čestitam. Želim ti veliko uspeha. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Maja, čestitam! In trma je dobra stvar ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Bravo, Maja, da slediš svojim sanjam. Vse čestitke za tvojo trgovinico. Tvoje mehke igrače na tvojem blogu, torbice in mini darilca (križkanje) so mi bila vedno najbolj všeč.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Martina, se potrudim, da dodam tudi kakšna mini darilca (križkanja), hvala za namig. :)

   Izbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...