torek, 27. julij 2010

Denarnica

Ne, ni mi še uspelo kupiti primerno dolgih zadrg, za izdelavo še kakšne torbice iz zadnje objave. Ker pa sem enostavno MORALA zašiti še kakšno mini torbico, sem poiskala navodila za tako, ki ne rabi dolge zadrge. Tale 18 cm dolga rjava zadrga je bila na zalogi že od daljnega leta.... pravzaprav je na zalogi že vekomaj. Saj sem omenila, da ne maram šivanja zadrg, ali ne ;)

In ker čez 7 let vse prav pride, je nastala...

Navodila sem našla na Javajem's in so ravnoprav enostavna, da je v pomanjkanju časa nastala denarnica. Duša je za silo potešena, sedaj moram pa nujno v nabavo daljših, živopisanih zadrg.

To, kar je lušno pri šivanju teh majhnih torbic je, da lahko porabiš vse majhne ostanke blaga, ki jih je škoda vreči stran, ker so takooo lepi. Jp, zagotovo nastane še kakšna.

Maja

8 komentarjev:

  1. Super denarnička!!!!Hitro pobrskaj med ostanki, da nastane še kakšna:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tele male torbice so super! Luštne so tudi, če se da zadaj nastavek za na pas, potem lahko greš brez problema kam brez "ta prave" torbice, pa še roke so frej :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Torbice so vas čisto prevzele. Zanimivo kako različne nastajajo. Mi je všeč tudi ta tvoja.

    OdgovoriIzbriši
  4. O kakšna luštna torbička. Zadrgice kar lepo zašiješ tako, da se ti jim ni nič treba izogibati. In hvala za navodila. Sem takoj letela na Javajem blog in jih že imam. Zdaj samo še počakam da pridejo na vrsto:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj joj, je zakomplicirala s temi navodili! Torbico samo pogledaš in veš, kako je narejena. Še bolj enostavna bi bila z zadrgo na vrhu. Drugače pa ti je zelo lepo uspela.

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštna denarnica. Upam,da kmalu nastane še kakšna (:

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...