četrtek, 31. december 2009

Naj bo veselo!


Naj bo veselo, radoživo, polno barv na deževen dan. Naj bodo vaši dnevi polni majhnih radosti, iskrivih iskric v očeh, pa tudi nagajivih nasmehov. Želim vam veliko toplih objemov. Naj bo zdravo.

Sama, si v novem letu želim, da bi se udeležila vsaj enega srečanja otočank in vas tako vsaj nekaj tudi v živo spoznala. Želim si, da se bo vedno našel čas za moje ustvarjanje, te trenutke, ki me polnijo z energijo. Želim si, da bi se našel čas, da se udeležim kakšne fimo delavnice, da se s fimom spoznava, spoprijateljiva, saj me tako mika ;)

Vse najlepše v prihajajočem letu vam želim,
Maja

10 komentarjev:

  1. Maja, tudi tebi in vsem tvojim vse naj v novem letu!! Drugače pa saj veš, kjer je volja, je tudi pot! Se vidimo na kakšnem srečanju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Maja in srečno tebi in tvojim. Res bi bilo krasno, da se srečamo, spoznamo in ustvarimo morda kakšen skupen projekt. Zakaj pa ne :-)Bilo bi prav zabavno. Se že zelo veselim obiskov tvojega bloga in predvsem tvojih čudovitih torbic, pa vsekakor nisem pozabila tistih hišic iz das mase. Pa to itak ni vse, veliko tvojih izdelkov imam v glavi, ker so mi bili resnično všeč in čakam na nove :-) Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. naj se ti izpolni vse in še kaj doda:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Srečno, veselo, ustvarjalno novo leto in naj se ti izpolnijo vse želje.

    OdgovoriIzbriši
  5. I, kakšne lušne hiške. Tudi tebi in tvojim sreče in zdravja.

    Pri meni te čaka nagrada.

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj se tebi in tvojim izpolni vse! Srečno 2010!

    OdgovoriIzbriši
  7. še enkrat žnaram... nagradico imaš pri meni ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...