sobota, 14. november 2009

Črno-srebrna eleganca

Iskreno. Ali samo mene malo panika grabi, ker smo že na pol novembra in se veseli december tako hitro bliža? Sestavila sem listo prejemnikov daril in zraven okvirno vrednost, da ne bo potem presenečenja na računu. Ampak ljudi, ki bi jih želela presenetiti in jim s tem povedati, da so nekaj posebnega v mojem življenju je veliko in še 4 rojstni dnevi. Budget majhen. Seveda so rešitev doma narejena darila, tu pa postane problem čas, ki zadnje čase res ni moj zaveznik.

Ja vem, to je ustvarjalni blog in ne blog za jamranje. Zato samo zaznamek zame, za prihodnje leto - o tem začni razmišljati že poleti!


Sedaj pa veselo na delo. Kar nekaj stvari že čaka na pol narejenih. Ker sem pri idejah malo selektivna, koliko časa mi bo izvedba vzela, se bom nekoliko bolj držala že preizkušenih.

Prva stvar, ki sem jo uspela dokončati, je črna verižica in memory zapestnica za rojstni dan tete Valde. To pravzaprav sploh ni moja teta, ampak od mojega dragega, ampak je tako fejst ženska, da je postala moja prava prijateljica.

Za verižico sem prvič uporabila memory wire in se ne morem odločiti, ali potrebuje zaključek ali ne? Kakšne izkušnje? Stoji kar sama ali je bolje, da dodam zapenjač?

Pozdravček do naslednjič,
Maja

9 komentarjev:

  1. Z memory žico nimam izkušenj, ampak nakit je pa čudovit! Srečni tvoji obdarovanci :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz ti žal ne morem dati nasveti, ker nimam teh izkušenj, vsekakor pa sem na veliko občudovala tvoj izdelek, čudovit je, tako eleganten. Kar pa se tiče daril, pa sem tudi jaz že malo v paniki. Ni problem v idejah, ampak isto v času, ker čez teden ne uspem narediti skoraj nič in tako skušam vse nadoknaditi med vikendi :-) Poleg tega pa moji bližnji in prijatelji dejansko pričakujejo, da bom nekaj ustvarila in ne zgolj kupila, tako da s tem še padem pod dodatni pritisk. Ampak ko začnem delat, še samo uživam, nič več me ne skrbi :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep kompletek. Jaz sem ogrlico iz memory žice kar pustila in nisem delala zaključka, saj kar tako tudi lepo stoji okoli vratu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep kompletek, lep.
    December se bliža vsako leto hitreje ... no comment :)

    Moje izkušnje z žičko - odvisno kaj delaš. Mene recimo blazno moti, če imam nanizane prelice do konca, pa potem brez zaključkov. Jaz dam karabin na koncu. Če samo kak obesek gor dam, potem niti ne. Čeprav - raje zaključim :)) Vem pa, da jih večina samo zapogne.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lep komplet.
    Glede memory ogrlice, se čisto strinjam s Kate.
    Glede daril: s tabo. Lista vedno daljša, zmanjkuje denarja, zmanjkuje časa in zmanjkuje mi že idej kaj narediti. Letos nisem še čisto nič razmišljala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo darilce!
    Mhmhm ideje z leti malce presahnejo, a domačih piškotov in kakšnega domačega borovničevca/višnjevca/limonovca se vsak razsveseli, tudi če je kakšno leto nazaj že dobil takšno darilce. Jap, tudi jaz morma počais naredit kakšen seznam :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. jooooj, se tole znano sliši! december pred vrati, časa pa od nikoder.

    lep kompletek. tudi jaz dodam karabinček. in, seveda, poklonček :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tole s časom in darili je kruta resnica tudi zame. Kompletek mi je pa zelo všeč. Lepo so skombinirane različne velikosti kroglic

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker si si vzela čas!

Še več idej za ustvarjanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...